Muzika

Tafa & Friends

QIK - Shkup ju fton në koncertin e tenorit Mustafa Imeri - Tafa &...

Biljana Kamçeva, sopran/flautë, Ana Gaceva, piano

KONCERT Biljana Kamçeva, sopran/flautë Ana Gaceva, piano E mërkurë, 09.10.2019, në orën 20:00

Merita Halili dhe Raif Hyseni me Ansamblin Montclair University,SHBA-“KASTRIOTËT”.

Merita Halili është një nga interpretueset më të larta në muzikën popullore...

RONA NISHLIU Quartet “MINDIL”

Qendra Informative Kulturore - Shkup ju fton në promovimin e albumit të...

Koncert-“Kenga ime”

KENGA IMEMuzika qytetare shqipe, në ritmet latino, jazz, swing të përpunuara me...