Ekspozitë

“Dridhjet shpirtërore të digjitalizuara” nga Valmir Aziri

Të nderuar,Qendra Informative Kulturore - Shkup ju fton në hapjen e ekspozitës të titulluar...

Rosica Lazeska – punime të bëra në teknikat: dush, kolazh, pastel dhe stilolaps

Во ЈУ Културно Информативен Центар – Скопје, во Изложбениот салон – Империјал 1, од...

“Grafika – gjuhë e përbashkët”

Shoqata SENSUS - Shkup, në kuadër të projektit "Grafika - gjuhë e përbashkët", më...

TRIBUNA “BLLAZHE KONESKI SOT”

Tribuna “Bllazhe Koneski sot”,me rastin e 100 vjetorit të lindjes, që u mbajt në...

100 vjetorit të lindjes së Bllazhe Koneskit

Të nderuar, QIK - Shkup јu fton në tribunë me rastin e 100 vjetorit të...