Vase Urdin Ekspozit

Qendra Informative Kulturore – Shkup ju fton në ekspozitë, Skulptura nga piktori Vase Urdin. Ekspozita do të mbahet në sallonet
Imperial 1 dhe 2, me 18 tetor, 2018, me fillim në orën 20:00.