|

“UNË JAM” ekspozitë nga Zake Prelvukaj, Burbuqe Berisha, Eliza Hoxha, Arlinda Hajrullahu, Mjellma Goranci Firzi dhe Blerta Surroi

Të nderuar, Qendra Informative – Kulturore në Shkup ju fton në ekspozitën kolektive të titulluar “UNË JAM”. Në këtë ekspozitë planifikohet të prezantohen gjashtë artiste tashmë të dëshmuara, si: Zake Prelvukaj, Burbuqe Berisha, Eliza Hoxha, Mjellma Goranci Firzi, Blerta Surroi dhe Arlinda Hajrullahu.

.Të nderuar,
Qendra Informative – Kulturore në Shkup ju fton në ekspozitën kolektive të titulluar “UNË JAM”. Në këtë ekspozitë planifikohet të prezantohen gjashtë artiste tashmë të dëshmuara, si: Zake Prelvukaj, Burbuqe Berisha, Eliza Hoxha, Mjellma Goranci Firzi, Blerta Surroi dhe Arlinda Hajrullahu. Ekspozita do të jetë shumë e pasur për arsye se do të përmbajë punime nga mediumet e ndryshme artistike (pikturë, vizatim, fotografi, video, qeramikë, lexim publik etj) dhe si e tillë mendojmë se do të jetë mjaft atraktive për publikun.
Ekspozita do të mbahet me 16 tetor,2014 (ditë e enjte) në sallonin e ekspozitës Imperial 2, me fillim në orën 20:00.

Ekspozita do të zgjasë deri me 19 tetor 2014.

Similar Posts