Tuna заедно со Фортуна бенд

Altuna Sejdi – TUNA bashkë me Fortuna band do të na argëtojnë në edicionin e rradhës të manifestimit Tingujt e Çarshisë i organizuar nga QIK.
Në këtë mbrëmje do të keni mundësinë të ndjekni poashtu edhe Shpend Latifii & Band dhe Coda Band
Në ora 20:00 me 13.09.2020 në Kurshumli Han

Altuna Sejdi – TUNA bashkë me Fortuna band do të na argëtojnë në edicionin e rradhës të manifestimit Tingujt e Çarshisë…

Posted by Kic Qik on Thursday, September 10, 2020

Поврзани написи