| |

Tuna заедно со Фортуна бенд

Tuna заедно со Фортуна бенд ќе не забавуваат на следното издание на Звуците на Чаршијата во организација на КИЦ.
Имате можност да ги следите истотака и Шпенд Латифи & Бенд и Кода БендВо 20:00 часот на 13.09.2020 година во Куршумли Ан.

https://www.facebook.com/KIC.QIK/posts/3433831153342722

Similar Posts

| |

Tuna заедно со Фортуна бенд

Altuna Sejdi – TUNA bashkë me Fortuna band do të na argëtojnë në edicionin e rradhës të manifestimit Tingujt e Çarshisë i organizuar nga QIK.
Në këtë mbrëmje do të keni mundësinë të ndjekni poashtu edhe Shpend Latifii & Band dhe Coda Band
Në ora 20:00 me 13.09.2020 në Kurshumli Han

https://www.facebook.com/KIC.QIK/posts/3433831153342722

Similar Posts