|

Të nderuar, Qendra Informative Kulturore – Shkup ju fton në ekspozitën nga Arlinda Zylali, grafiste nga Kosova. Arlinda do të prezantohet me grafika dhe stoli prej filigrani. Ekspozita do të mbahet me 13 qershor, 2016, Salloni Imperial 2, me fillim në orë

Të nderuar, Qendra Informative Kulturore – Shkup ju fton në ekspozitën nga Arlinda Zylali, grafiste nga Kosova. Arlinda do të prezantohet me grafika dhe stoli prej filigrani. Ekspozita do të mbahet me 13 qershor, 2016, Salloni Imperial 2, me fillim në orën 20:30.

Të nderuar,
Qendra Informative Kulturore – Shkup ju fton në ekspozitën nga Arlinda Zylali, grafiste nga Kosova. Arlinda do të prezantohet me grafika dhe stoli prej filigrani. Ekspozita do të mbahet me 13 qershor, 2016, Salloni Imperial 2, me fillim në orën 20:30.

Similar Posts