|

Të nderuar, Qendra Informative Kulturore – Shkup jo fton në ekspozitën e titulluar “Demi i kuq”, nga piktori Aleksandar Filev. Ekspozita do të mbahet në sallonet Imperial 1 dhe 2, me 19 prill (e martë)2016, me fillim në orën 20:00.

ë nderuar, Qendra Informative Kulturore – Shkup jo fton në ekspozitën e titulluar “Demi i kuq”, nga piktori Aleksandar Filev. Ekspozita do të mbahet në sallonet Imperial 1 dhe 2, me 19 prill (e martë)2016, me fillim në orën 20:00.

ë nderuar, Qendra Informative Kulturore – Shkup jo fton në ekspozitën e titulluar “Demi i kuq”, nga piktori Aleksandar Filev. Ekspozita do të mbahet në sallonet Imperial 1 dhe 2, me 19 prill (e martë)2016, me fillim në orën 20:00.

Similar Posts