“TË GJITHË SË BASHKU”, me Venera Lumani, vokal, Lind Islami , vokal dhe kitarë, Klodi Hidri, bateri dhe Endri Fusha, klaviaturë

Tё nderuar, Qendra Informative Kulturore – Shkup ka nderin dhe kënaqësinë e veçantë të ju ftojë në manifestimin tradicional “TË GJITHË SË BASHKU”, me Venera Lumani, vokal, Lind Islami , vokal dhe kitarë, Klodi Hidri, bateri dhe Endri Fusha, klaviaturë. Manifestimi do të mbahet në Sheshin “NËNA TEREZË”. (hapësira para objekteve së Filharmonisë së R.M.V dhe Operës dhe Baletit)me 8 shtator,2020 me fillim në orën 20:00.Maskat dhe distanca e obliguar.

Tё nderuar, Qendra Informative Kulturore – Shkup ka nderin…

Posted by Kic Qik on Monday, August 31, 2020

Поврзани написи