|

Tafa & Friends

QIK – Shkup ju fton në koncertin e tenorit Mustafa Imeri – Tafa & Friends, i cili do të mbahet më 04.12.2019 në sallën kamertale të Filharmonisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut. Marrin pjesë: Mustafa Imeri – tenor, Zana Аbazi Ramadani – sopran, Besarta Murtezani – sopran, Eva Zhivkovska – sopran, Ismet Vejseli – tenor, orkestri kamertal me dirigjent Behar Veseli dhe Oxygen Band.
Biletat për koncertin janë falas dhe mund të mirren në QIK – Shkup. Për më shumë informacione – 070/727-397.

Similar Posts