“SHKUPI LEXON”,

Qendra Informative Kulturore – Shkup ju fton në një shoqërim të përbashkët, në manifestimin tash më tradicional “SHKUPI LEXON”, i cili mbahet për të katërtën herë. Si vitet e kaluara edhe këtë herë do të kënaqen qytetarët me vargjet e poetëve të moshave të ndryshme të përzedhura me kujdes nga poetesha, Lindita Ahmeti dhe me pjesëmarrësit e Klubit të Librit.
Projekti “SHKUPI LEXON”, do të mbahet me 12 qershor 2019, në QIK – Shkup, me fillim në orën 18:00.

Similar Posts