|

“RRUGËTIM ARTISTIK ME KËNGË TË VJETRA QYTETARE TË PËRPUNUARA”

Qendra Informative – Kulturore në Shkup ka nderin dhe kënaqësinë e veqantë t’ju ftojë në koncertin e titulluar “RRUGËTIM ARTISTIK ME KËNGË TË VJETRA QYTETARE TË PËRPUNUARA”, me Desar Sulejmanin, piano, Gjermani – Shqipëri dhe trio harkore “TRIO KOSOVA” në përbërje të: Sihana Badivukut, violinë, Blerim Grubi, violë dhe Aristidh Prosi, violoncelo, Shqipëri. Koncerti do të mbahet në datën 11 tetor,2011 (ditë e premte), në MUZEUN E QYTETIT TË SHKUPIT në orën 20:00.

Similar Posts