|

Rona Nishliu, live “Me motivet tona”

Rona do të paraqitet para publikut të Shkupit me një free – xhaz performancë të titulluar “Me motivet tona”, 13 Dhjetor, e shtunë, me filim në orën 20:00.

Rona Nishliu, live “Me motivet tona”

Rona Nishliu u lind në  Mitrovicë, por në moshën trembëdhjet vjeqare me familjen e saj u shpërngul  në Prishtinë.  Rona ka korr shumë suksese në karierën e saj. Ka marr pjesë në festivale të ndryshme dhe gjithmon ka qenë e shpërblyer me çmime. Suksesi më i madh i saj ka qenë në Eurosong i mbajtur në Baku, Azerbajgjan në vitin 2012 ku u plasua në vendin e pestë  me një performacë të jashtëzakonshme të këngus “SUUS” .

Në shtator, 2014 Rona Nishliu morri pjesë në “Mirëdita, Dobar dan”, në Beograd, ku e promovoi kulturën kosovare.

Rona do të paraqitet para publikut të Shkupit me një free – xhaz performancë të titulluar “Me motivet tona”, 13 Dhjetor, e shtunë, me filim në orën 20:00.

Similar Posts