Qendra Informative Kulturore – Shkup ju fton në manifestimin tradicional “Tingujt e Çarshisë”

Qendra Informative Kulturore – Shkup ju fton në manifestimin tradicional “Tingujt e Çarshisë”, i cili do të mbahet me 13,15, 16 dhe 17 shtator, 2020.

Si çdo vit, edhe këtë vit programi do të jetë i pasur dhe i larmishëm.
Do të ketë koloni arti,shfaqje teatrale, filma, stand up komedi, letërsi, koncerte të zhanreve të ndryshme të muzikës: popullore, këngë qytetare, xhaz, rok, operë, zbavitëse …nëpër sheshet, rrugicat e Çarshisë, në Kalanë e Shkupit, Kurshumli Han, Suli Han …
Ju mirëpresim të jeni pjesë e këtij manifestimi tradicional.Maskat dhe distanca e obliguar.
Me respekt, QIK – Shkup

Qendra Informative Kulturore – Shkup ju fton në manifestimin tradicional "Tingujt e Çarshisë", i cili do të mbahet me…

Posted by Kic Qik on Thursday, September 10, 2020

Поврзани написи