|

Promovovim i librit “ Dy jastëk” nga Olivera Qorvezirova.

Në Qendrën Informative Kulturore – Shkup, në datën 20.01.2011,në Sallonin 19,19 në orën 19:19 (ditë e enjte) do të promovohet libri “ Dy jastëk” nga Olivera Qorvezirova. Olivera Qorvezirova është autore e disa romaneve për fëmijë, libra të poezive dhe romane për të rritur. E mbaroi fakultetin Filologjik në Shkup, ku dhe aktualishtë punon. Për librin e saj fjalën do ta mbajnë, Vesna Mojsova Çepishevska dhe Angelina Banoviq Markovska.

Similar Posts