|

Promovimin e librit “Ulurima e ujkut”, nga Ag Apolloni, shkrimtar nga Kosova.

Të nderuar, Qendra Informative Kulturore – Shkup në bashkpunim me Ambasadën e R. së Kosovës dhe Komunën e Çairit ju fton në promovimin e librit “Ulurima e ujkut”, nga Ag Apolloni, shkrimtar nga Kosova. Promovimi do të mbahet me 15 shkurt, 2016, me fillim në orën 19:00 në Sallonin 19:19.

Të nderuar,
Qendra Informative Kulturore – Shkup në bashkpunim me Ambasadën e R. së Kosovës dhe Komunën e Çairit ju fton në promovimin e librit “Ulurima e ujkut”, nga Ag Apolloni, shkrimtar nga Kosova.
Promovimi do të mbahet me 15 shkurt, 2016, me fillim në orën 19:00 në Sallonin 19:19.

Similar Posts