|

Promovimi i librit “Në lavdi të pikturës” – Poetët për Omer Kaleshin

Qendra Informative Kulturore – Shkup dhe shoqata IKON  ka nderin dhe kënaqësinë e veçantë t’ju ftojë në promovimin e librit “Në lavdi të pikturës” – Poetët për Omer Kaleshin, e dedikuar për piktorin tonë, me një reputacion ndërkombëtarë, Omer Kaleshi, i cili jeton dhe punon në Paris.

Promovimi i librit do të bëhet me datën 21.06.2011, në orën 19:19, në sallonin Imperial 1 pranë Qendrës Informative Kulturore – Shkup.

Promovues do të jenë Eftim Kletnikov, Jordan Plevnesh dhe Klime Korobar

Similar Posts