|

Promovimi i librit “Alkimia e shekullit 21” nga Dushko Krstevski

Qendra Informative – Kulturore në Shkup ju fton në promovimin e librit “Alkimia e shekullit 21” të autorit Dushko Krstevski, botues “Antolog”, me 05 dhjetor, 2013 (ditë e enjte), në Sallonin 19:19, me fillim në orën 19:19.

Qendra Informative – Kulturore në Shkup ju fton në promovimin e librit “Alkimia e shekullit 21” të autorit Dushko Krstevski, botues “Antolog”, me 05 dhjetor, 2013 (ditë e enjte), në Sallonin 19:19, me fillim në orën 19:19.
Dushko Krstevski u lind në vitin 1981. Diplomoi në Fakultetin Filologjik në katedrën e letërsisë maqedone dhe jugosllovene. Shkruan poezi, ese dhe kritika muzikore dhe gjithashtu përkthen nga gjuha bullgare dhe kroate.
Përmbledhja poetike “Alkimia e shekullit 21”, nga Dushko Krstevski na shfaq një mënyrë të re dinamike të përceptimit të përditshmërisë së Shkupit urban.
Libri do të promovohet nga Vesna Mojsovska Çepishevska dhe Lidija Kapushevska Drakulevska, dhe interpretues të tekstit do të jetë Kiril Meçalov.

Similar Posts