|

Promovim i librit “Portreti i fotografisë” i Sofija Grandakovska

Promovim i librit “Portreti i fotografisë” i Sofija Grandakovska

 

Qendra Informative – Kulturore në Shkup ka nderin dhe kënaqësinë e veçantë t’ju ftojë në promovimin e librit “Portreti i fotografisë”  nga Sofija Grandakovska,  me 10 mars, 2011 (ditë e enjte), në Sallonin 19:19, me fillim në orën 19:19.

Sofija Grandakovska merret me hulumtime interdiciplinare në fushën e letërsisë krahasuese, dhe me semantikën vizuele.

Është autore e librit shkencor “Të folurit e lutjes” dhe e dy librave me poezi “Dita e tetë” dhe “Dielli i stërpjekur” etj.

D-r Grandakovska punon si asistente dhe profesor në Institutin e shkencave shoqërore dhe humane Euro – Ballkan ku ligjeron teori moderne të kulturës.

Librin da ta promovojnë prof.dr Elizbeta Dimitrova dhe Todor Çallovski.

Similar Posts