|

Promovim i librit “Nëpërmjet temjaninit një zambak”, nga Suzana V. Spasovska

Qendra Informative – Kulturore në Shkup ju fton në promovimin e librit “Nëpërmjet temjaninit një zambak”, nga Suzana V. Spasovska nga shtëpia botuese “Antolog”. Promovimi do të mbahet me 30 tetor,2014 (ditë e enjte) në sallonin 19:19, me fillim në orën 19:19.

Të nderuar,

Qendra Informative – Kulturore në Shkup ju fton në promovimin e librit “Nëpërmjet temjaninit një zambak”, nga Suzana V. Spasovska nga shtëpia botuese “Antolog”. Promovimi do të mbahet me 30 tetor,2014 (ditë e enjte) në sallonin 19:19, me fillim në orën 19:19.
Suzana V. Spasovska u lind në qershor të vitit 1972 në Roterdam, Holandë. Diplomoi dhe magjistroi në Fakultetin Filologjik “Bllazhe Koneski” – Shkup.
Në librin me poezi “Nëpërmjet temjaninit, një zambak”, nga autorja Susan V. Spasovska, në disa raste madje edhe ri-vlerëson pozitën e gruas si një parim rreth të cilit manifestohet hyjnia. Ajo shikoi përmes vendosjes dhe vërenjti subjektin lirik që flet nëpërmjet një shumice të imazheve të grave.
Librin do ta promovojë prof.dr.Svetllana Kamxhhijash, ndërsa vargje nga libri do ti interpretojë Arna Shijak, aktore.
Aktualisht Suzana punon si lektore profesionale.

Similar Posts