|

Promovim i librit “21 Pse vetëm një dhe si…”.nga: Dragisha Ristovski Gilbert

Dragisha Ristovski ka më shumë se 20 vjet eksperiencë pune praktike në pozita të ndryshme, nga një komercialst e deri në drejtor.
Ai është autor i bestsellerëve në serbisht “Humbin ata vetëm ata që nuk luajnë” dhe “Arena për shitje”, botuar nën pseudonimin D. R. Gilbert. Janë ndjekur librat e mëposhtëm: “Fitojnë të gjithë ata që luajnë”, “Udhëheqësi është në ju”, “Unaza e shitjes”, “Harta e suksesit”, “Aftësia e ndikimit”, “Si të përmirësoni aftësitë tuaja të negociatave?”, Si të bëheni Menaxher i Shitjeve efektive? “,” 101 Teknika e Ndikimit “dhe e fundit” 21 Pse vetëm një dhe si…”.
Vjen nga një familje sipërmarrëse – gjenerata e pestë e sipërmarrësve, dhe sipas arsimimit formal, është një ekonomist i diplomuar.

Similar Posts