Programi i dy ditëve të radhës për manifestimin “Tingujt e Çarshisë 2020”.

Programi i dy ditëve të radhës për manifestimin “Tingujt e Çarshisë 2020”.

Në vijim do të postojmë edhe hartën me lokacionet e çdo eventi që do të mbahet me datë 15 dhe16 shator 2020.

Me respekt, QIK – Shkup

Programi i dy ditëve të radhës për manifestimin "Tingujt e Çarshisë 2020".Në vijim do të postojmë edhe hartën me…

Posted by Kic Qik on Monday, September 14, 2020

Поврзани написи