| |

Programi i dy ditëve të radhës për manifestimin “Tingujt e Çarshisë 2020”.

Programi i dy ditëve të radhës për manifestimin “Tingujt e Çarshisë 2020”.

Në vijim do të postojmë edhe hartën me lokacionet e çdo eventi që do të mbahet me datë 15 dhe16 shator 2020.

Me respekt, QIK – Shkup

https://www.facebook.com/KIC.QIK/posts/3445176225541548

Similar Posts

| |

Програмата во следните два дена за манифестацијата „Звуците на чаршијата 2020“

Програмата во следните два дена за манифестацијата „Звуците на чаршијата 2020“
Во продолжение ќе ја објавиме мапата со локациите на секој настан што ќе се одржи на 15 и 16 септември 2020 година
Со почит, КИЦ – Скопје

https://www.facebook.com/KIC.QIK/posts/3445176225541548

Similar Posts