|

MBRËMJE ME SONATË

Qendra Kulturore Informative në Shkup ka nderin dhe kënaqësinë e veqantë të ju ftojë në Mbrëmje me sonatë nga Daniell Apostollov, fagot dhe Katerina Gelebesheva Kostadinovska, piano me 28 tetor (e premte) 2011, në Muzeun e Qytetit të Shkupit në orën 20.00.

Qendra Kulturore Informative në Shkup ka nderin dhe kënaqësinë e veqantë të ju ftojë në Mbrëmje me sonatë nga Daniell Apostollov, fagot dhe Katerina Gelebesheva Kostadinovska, piano me 28 tetor (e premte) 2011, në Muzeun e Qytetit të Shkupit në orën 20.00. Si i ftuar i mbrëmjes do të jetë Petrush Petrushevski, kontrabas. Programi do të përfshijë vepra nga Tansman, Fasch, Devienne dhe Saint-Saens.

Similar Posts