|

“Mbrëmje me sonatë”, Kiril Josifov, violonçelo dhe Dino Imeri, piano

Qendra Informative – Kulturore në Shkup ka nderin dhe kënaqësinë e veçantë t’ju ftojë në “Mbrëmje me sonatë”, Kiril Josifov, violonçelo dhe Dino Imeri,e”, që do të mbahet në datën 19 qershor,2012 (ditë e martë) në Sallonin 19:19, në orën 20:00. Në program do të jenë të ekzekutuara soanatat nga Rachmaninov dhe Shostakovich.

Similar Posts