“Mbrëmje me piano”

Qendra Informative Kulturore – Shkup ju fton në promovimin e pianos së re me koncertin “Mbrëmje me piano”, nga pianistët: Dino Imeri, Shkelzen Baftiari, Arda Mustafaoglu dhe Nita Grubi.
Koncerti do të mbahet me 22 maj, 2018 në Sallonin 19:19, me fillim në orën 21:00.