|

Mbrëmje letrare me Ivan Antonovski

Të nderuar, Qendra Informative – Kulturore në Shkup ju fton në Mbrëmjen letrare me Ivan Antonovski. Në këtë mbrëmje do të prezantohet tërë krijimtaria e deritanishme e Antonovskit si poet, eseist, publicist, kritik letrar dhe përkthyes i shumë veprave. Mbrëmja letrare do të mbahet në datën 12 dhjetor, 2013 (e enjte), në Sallonin 19:19, me fillim në orën 19:19.

 

Të nderuar, 

Qendra Informative – Kulturore në Shkup ju fton në Mbrëmjen letrare me Ivan Antonovski. Në këtë mbrëmje do të prezantohet tërë krijimtaria e deritanishme e Antonovskit si poet, eseist, publicist, kritik letrar dhe përkthyes i shumë veprave. Mbrëmja letrare do të mbahet në datën 12 dhjetor, 2013 (e enjte), në Sallonin 19:19, me fillim në orën 19:19.

Similar Posts