|

Manifestimi “Të gjithë së bashku”

Qendra Informative Kulturore – Shkup ka nderin dhe kënaqësinë e veqantë të ju ftojë që të gjithë së bashku ta kalojmë një mbrëmje të bukur, në evanimentin tash më tradicional “Të gjithë së bashku”, me 21 prill në orën 20:00, në Parkun e Çairit. Mysafir në këtë mbrëmje do të jenë: “ VËLLEZËRIT KORÇARË”, Endri dhe Stefi Prifti & Band ” The Wind”, nga Shqipëria, Leonora Poloska, Risto Samarxhiev dhe DJ DIFF. Ju mirëpresim që të gjithë së bashku të kalojmë një mbrmëje të bukur pranverore !

Similar Posts