|

“Magjia e Monmartrit të Manastirit – perlat e krijuesve të rinj”

Ju informojmё se nё Qendrёn Kulturore Informative – Shkup, nё salonet e ekspozitёs Imperial 1 dhe 2, tё martёn me 27 nёntor, 2012 nё ora 20:00 do tё hapet ekspozita ” Magjia e Monmartrit të Manastirit – perlat e krijuesve të rinj”, nga art studioja pёr fёmijё “Shёn Kirili dhe Metodi” – Manastir.

Nё ekspozitё do tё prezantohen 1500 punime artistike tё selektuara kёtё vit nё konkursin jubilar tё 30-tё “Manastiri 2012” nga 35 shtete nё botё.

 Ekspozita do tё jetё e hapur deri mё 10 dhjetor 2012.

Similar Posts