|

“LOT”, len “GJURMË SENTIMENTALE TË NJË KOHE”, nga Marija Jançevska

Qendra e Informative Kulturore – Shkup ju fton në promovimin – “GJURMË SENTIMENTALE TË NJË KOHE”, nga Marija Jançevska, në 21.11.2018 në Sallonin 19:19, duke filluar nga ora 19:19 .
Maria Jançevska është një vajzë 13 vjeçare Jançevska vajzë shumë e talentuar e cila ka botuar dy libra me poezi, gjithashtu është aktive në muzikë, aktrim…Në promovim do të jenë shokët e saj të klasës që do të lexojnë poezitë e saj.
Promovuer: mr. Tatjana Gogoska, shkrimtare dhe komunikologe dhe moderator do të jetë Darko Bogoeski.

Similar Posts