KONKURS – “TINGUJT E CARSHISË” 2021

KONKURS
Qendra Informative Kulturore – Shkup i fton të gjithë artistët e fushave të ndryshme të konkurojnë për manifestimin “TINGUJT E CARSHISË” 2021.
Konkursi do të zgjasë deri më 18.06.2021.
Të interesuarit duhet të dërgojnë biografi të shkurtër, përshkrim të projektit, programin që do ta interpretojnë, pikturat që do ti ekspozojnë, fotografi, vepra letrare еtj.
Koncertet dhe ngjarjet do të realizohеn duke i respektuar masat dhe protokolet për mbrojtje nga korona virusi.
Me respekt, QIK – Shkup
e-mail: kic.muzickisektor@gmail.com

Поврзани написи