KONKURS SQ

KONKURS – “TINGUJT E CARSHISË” 2021

KONKURS
Qendra Informative Kulturore – Shkup i fton të gjithë artistët e fushave të ndryshme të konkurojnë për manifestimin “TINGUJT E CARSHISË” 2021.
Konkursi do të zgjasë deri më 18.06.2021.
Të interesuarit duhet të dërgojnë biografi të shkurtër, përshkrim të projektit, programin që do ta interpretojnë, pikturat që do ti ekspozojnë, fotografi, vepra letrare еtj.
Koncertet dhe ngjarjet do të realizohеn duke i respektuar masat dhe protokolet për mbrojtje nga korona virusi.
Me respekt, QIK – Shkup
e-mail: kic.muzickisektor@gmail.com

Similar Posts

КОНКУРС – “ЗВУЦИТЕ НА ЧАРШИЈАТА“ 2021

КОНКУРС
Културно Информативен Центар – Скопје ги повикува сите уметници од различни области да конкурираат за манифестацијата “ЗВУЦИТЕ НА ЧАРШИЈАТА“ 2021 година.
Конкурсот ќе трае до 18.06.2021 година.
Заинтересираните страни треба да испратат кратка биографија, опис на проектот, програма која ќе ја изведуваат, слики кои ќе бидат изложени,фотографии, литературни дела и др.
Kонцертите и настаните ќе се реализираaт почитувајќи ги сите мерки и протоколи за заштита од корона вирусот.
Со почит, КИЦ – Скопје
e-mail: kic.muzickisektor@gmail.com

Similar Posts