KONKURS SQ

KONKURS – “TË GJITHË SËBASHKU, PËR TË GJITHË MË MIRË”

Qendra Informative Kulturore – Shkup i fton të gjithë interpretuesit të konkurojnë për projektin “TË GJITHË SËBASHKU, PËR TË GJITHË MË MIRË”. Konkursi do të zgjasë deri më 15 gusht 2020.Të interesuarit duhet të dërgojnë biografi të shkurtër, përshkrim të projektit dhe programin që do ta interpretojnë.Cdo koncert do të realizohet duke i respektuar masat dhe rekomandimet për mbrojtje nga korona virusi.Me respekt, QIK – Shkupe-mail: kic.muzickisektor@gmail.com

Similar Posts