|

Koncerti është në kuadër të ciklit “VIJMË….”. : SHEKI HOXHA & Friends, XXL – BAND

Të nderuar, Qendra Informative Kulturore – Shkup ju fton në koncertin nga SHEKI HOXHA & Friends: Sheki Hoxha – bas kitarë, Driton Bejtullahu – solo kitarë, Enes Beu – tupana Dukagjin Muhaxheri – tenor sax dhe grupit XXL – BAND, me vokalisten, Elita Zilbeari. Koncerti është në kuadër të ciklit “VIJMË….”. Koncerti do të mbahet me 6 qershor 2016, me fillim në orën 21:00, në Sheshin “SKENDERBE”, në Çarshinë e Vjetër të Shkupit.

Të nderuar,
Qendra Informative Kulturore – Shkup ju fton në koncertin nga SHEKI HOXHA & Friends: Sheki Hoxha – bas kitarë, Driton Bejtullahu – solo kitarë, Enes Beu – tupana Dukagjin Muhaxheri – tenor sax dhe grupit XXL – BAND, me vokalisten, Elita Zilbeari. Koncerti është në kuadër të ciklit “VIJMË….”.
Koncerti do të mbahet me 6 qershor 2016, me fillim në orën 21:00, në Sheshin “SKENDERBE”, në Çarshinë e Vjetër të Shkupit.

Similar Posts