|

Koncert Trio “ENTR’ACTE”, Kaltërinë Shala, flautë, Mario Guralumi, V/çello, Lirika Pula Kasapolli, piano

Qendra Informative Kulturore – Shkup ju fton në koncertin nga trio “ENTR’ACTE”, ku pjesëmarrës janë KALTËRINË SHALA, flautë, MARIO GURALUMI, V/Çello dhe LIRIKA PULA KASAPOLLI, piano. Koncerti do të mbahet me datën 10 nëntor, 2014 (e hënë), në Sallonin 19:19, me fillim në orën 19:19.

Qendra Informative Kulturore – Shkup ju fton në koncertin nga trio “ENTR’ACTE”, ku pjesëmarrës janë KALTËRINË SHALA, flautë, MARIO GURALUMI, V/Çello dhe LIRIKA PULA KASAPOLLI, piano. Koncerti do të mbahet me datën 10 nëntor, 2014 (e hënë), në Sallonin 19:19, me fillim në orën 19:19.
Veprat të cilat do të ekzekutohen janë nga kompozitorë të njohur si: Hayden, Lyra Kastrati, Weber dhe Piazzolla.

Similar Posts