|

Koncert nga Kuarteti harkor “Zografski”

Te nderuar, Qendra Informative Kulturore – Shkup ju fton në koncertin ngaKuarteti harkor “Zografski”, që do të mbahet me 20 dhjetor,2013 (e premte), me fillim në orën 20:00. Ne program do te ekzekutohen vepra nga Beethoven dhe Shostakovich.

 

Te nderuar,
Qendra Informative Kulturore – Shkup ju fton në koncertin ngaKuarteti harkor “Zografski”, që do të mbahet me 20 dhjetor,2013 (e premte), me fillim në orën 20:00. Ne program do te ekzekutohen vepra nga Beethoven dhe Shostakovich.
Ne fillim te vitit 2012, skena muzikore e Maqedonise pasurohet me nje kuartet I cili e mban emrin e kompozitorit te njohur maqedon Tomisllav Zografski. Kuarteti perbehet nga muziciente te rinj dhe ambicioz si: Kliment Todorovski, violine, Goran Muratovski, violine, Aleksandar Stojcevski, viole dhe Kiril Josifov, violoncello.

Similar Posts