|

Koncert “Bëhu pjesë e filmit”, Çarshia e vjetër – Sheshi “Skenderbe”

Qendra Informative Kulturore – Shkup ju fton në Koncertin e titulluar “Bëhu pjesë e filmit”, drejtuar nga dirigjenti i njohur Le Fi Fi, që do të mbahet me 12 qershor (e enjte) 2014, në Çarshinë e vjetër – Sheshi “Skenderbe”.

Të nderuar,

Qendra Informative Kulturore – Shkup ju fton në Koncertin e titulluar “Bëhu pjesë e filmit”, drejtuar nga dirigjenti i njohur Le Fi Fi, që do të mbahet me 12 qershor (e enjte) 2014, në Çarshinë e vjetër – Sheshi “Skenderbe”.
Programi:
1. Yanni – Standing in Motion – Rainmaker
Solo violinë: Kristina Shokaroska
Vokalet: Tair Alush, Stefani Dudiq, Javorka Vitanova, Millanka Noveska
2. Liuse Bacalov – Mi mancherai
Vokal: Mustafa Imeri
Solo violinë: Eva Bogoevska
Piano: Millosh Spasiq

3. Georg Bizet – March from Suite L’Arlésienne

4. Louis Gasté – Feelings
Solo saksofon: Aleksandra Ilieva

5. David Foster – The Prayer
Vokalet: Niko Gjorgievski dhe Antonija Gigovska

6. Monty Norman – James Bond theme

7. George Gershwin – Summer time

8. Enio Moricone – Nella Fantasia
Vokal: Niko Gjorgievski

9. Vangelis – Chariots of fire
Piano: Njomza Xhaferi dhe Millosh Spasiq

10. Klaus Badelt – Pirates of Caribbean

11. Yanni – Deliverance
Vokalet: Javorka Vitanova, Millanka Noveska dhe Stefan Dudiq
Solo violinë: Kristina Shokaroska
Dirigjent: Le Fi Fi

Similar Posts