|

KONCERT-ARIAN KËRLIU DHE MIQTË, LEONORA POLOSKA,ART BEND&TOP CHANEL BEND, LEDINA ÇELO,ORNELA BREGU…

Qendra Informative – Kulturore në Shkup në bashkëpunim me Komunën e Çairit dhe në kuadër të manifestimit ” Të gjithë së bashku”, ka nderin dhe kënaqësinë e veçantë t’ju ftojë në koncertin e Arian Kërliut me miqtë, që do të mbahet në datën 06 korrik,2012 (ditë e premte) në Kurshumli An.

Similar Posts