|

Kolonia ndërkombëtare e Arteve “Kërçovë”

Qendra Informative Kulturore- Shkup ju fton në ekspozitën, Kolonia ndërkombëtare e Arteve – Kërçovë 2018, në sallonin- Imperial 2, e enjte, 15 nëntor, 2018 në ora 20:00. Ekspozita do të shfaqë veprat e 10 autorëve – pjesëmarrësve të Kolonisë Ndërkombëtare të Kërçovës 2018, të vendeve: Maqedoni, Serbi, Bullgari, Qiproja dhe Kanadaja.
Ekspozita do të jetë e hapur deri më 27 nëntor 2018.

Similar Posts