|

“Kolonia e 19-të ndërkombëtare e artit kërçovar”

Edhe kёtё vit, “Shtёpija e artit” ju uroj mirseardhje dhe ishte shtёpi e 20 emrave te njohur nё botёn artistike. Krijuesit e kolonisё sё këtij viti e koncentruan energjinё dhe talentin e tyre nё njё harmoni tё vetme duke krijuar kёshtu vepra tё veçanta dhe tё papёrsёritshme tё cilat janё dёshmi e magjisё e cila ndodhë nё Koloninё e 19-të ndёrkombёtare tё artit kërçovar nё kryeqytetin e artit nё Knezhino.

Shtёpija e artit gjithmonё I len portat e saja tё hapura pёr çdonjёrin prej tyre dhe çdo herё do tё jetё shtёpja e tyre, vend nё tё cilin mё kёnaqёsi mund tё kthehen.
Nё ekspozitё do tё prezantohen 20 vepra arti tё artistёve nga Maqedonia, Serbia, Kroacia, Bullgaria, Qiproja, Turqia, Sudani dhe Argjentina.
Ekspozita do tё jetё e hapur deri me 25 dhjetor 2012.

Similar Posts