Ju informojme se Qendra Informative Kulturore – Shkup, edhe këtë vit tradicionalisht e organizon manifestimin multimedial “Tingujt e Çarshisë”, i cili mbahet në shtator 2015.

Të nderuar, Ftesë e hapur për pjesëmarrje. Urdhëroni bëhuni pjesë e manifestimit kulturor,“Tingujt e Çarshisë”. Ju informojme se Qendra Informative Kulturore – Shkup, edhe këtë vit tradicionalisht e organizon manifestimin multimedial “Tingujt e Çarshisë”, i cili mbahet në shtator 2015.

Të nderuar,
Ftesë e hapur për pjesëmarrje. Urdhëroni bëhuni pjesë e manifestimit kulturor,“Tingujt e Çarshisë”.
Ju informojme se Qendra Informative Kulturore – Shkup, edhe këtë vit tradicionalisht e organizon manifestimin multimedial “Tingujt e Çarshisë”, i cili mbahet në shtator 2015.
Me këtë rast i ftojmë të gjithë të interesuarit që duan të marrin pjesë (piktorë, muzikantë, poet, Shoqëri Kulturore Artistike, grupe vallëzimi, artist, xhez, rok, pop grupe, këngëtarë/grupe të këngëve të vjetra Qytetare…) ti paraqesin projektet e tyre më së largu deri me 5 gusht 2015, në QIK – Shkup.
Komisioni do ti shqyrtojë projektet dhe vendosë/zgjedhë se cilët nga ata do të jenë të pranuar në programin e manifestimit “Tingujt e Çarshisë”
Adresa: Qendra Informative Kulturore – Shkup
Rr. “Filipi i II i Maqedonisë” p.n., 1000 Shkup
e-mail: info@kic.mk dhe sermine.purini@gmail.com
tel. 3115 679 ; 3238 158
Me respekt,
Qendra Informative Kulturore – Shkup

Similar Posts