|

“Jashtë kutisë” nga Vlado Pavleski.

QIK – Shkup ju fton në në Sallën e Ekspozitave – Imperial 1, e Martë, 1 Tetor 2019, në orën 20:00 në hapjen e ekspozitës me skulptura dhe piktura me titull “Jashtë kutisë” nga Vlado Pavleski.
Në ekspozitë, autori do të paraqesë skulptura të bëra me materiale alumini dhe piktura në teknikën vaj në pëlhurë dhe akril, të krijuara gjatë 5 viteve të fundit.

Similar Posts