|

Ivana Nasteski Ekspozit

Ju njoftojmë se në Qendrën Informative Kulturore – Shkup, në Sallën e Ekspozitës – Imperial 2, e enjte, 1 nëntor 2018. në ora 20:00. do të hapet ekspozitë e grafikave dhe pikturave nga IVANA NASTESKI.
Ekspozita do të jetë e hapur deri më 13 nëntor 2018.

Similar Posts