|

GRAFIKA – GJUHË E PËRBASHKËT

Qendra Informative – Kulturore në Shkup ka nderin dhe kënaqësinë e veçantë t’ju ftojë në hapjen e ekspozitës “ GRAFIKA – GJUHË E PËRBASHKËT”, me 6 qershor,2013 (ditë e enjte) në sallonin shitës, me fillim në orën 18:00. Veprat janë të punuara nga Sh.F. “Liria” dhe Sh.F. “Ismail Qemali”, nën udhëheqjen e piktores m-r. Shqipe Mehmeti, ku do të jenë të ekspozuara 35 grafika në linogdhendje

Similar Posts