|

“Grafika – gjuhë e përbashkët”

Ju informojmë se në Qendrën Informative Kulturore – Shkup, në Sallonin e shitjes,e martë, 28 maj 2019, në orën 15:00, do të bëhet hapja e ekspozitës “Grafika – gjuhë e përbashkët” e 20 nxënësve të Sh.F.”Liria” dhe Sh.F. “Rexhë Rushit Zajazi”. Organizatir i ekspozitës është Shoqata SENSUS nga Shkupi
Ekspozita do jetë e hapur deri më 01 qershor 2019.

Similar Posts