|

Emilija Slavkovska

Qendra Kulturore-Informative – Shkup, organizon promovimin e romanit “Marika i strah” nga Emilija Slavkovska botuese: Makedonika liter, më 31.10.2018. – Salloni 19:19, duke filluar në 19:19.

Libri do të promovohet nga Natalija Slavkovska, ajetet do të lexohen nga Dolores Popovik dhe Viktor Buzarov, shfaqje muzikore nga Darko Medarski.

Similar Posts