|

EKSPOZITËS SË PIKTORËVE TË OSTENIT PËR VITIN 2011

Qendra Informative – Kulturore në Shkup ka nderin dhe kënaqësinë e veqantë t’ju ftojë në hapjen e EKSPOZITËS SË PIKTORËVE TË OSTENIT PËR VITIN 2011, nga Galeria e 39 botërore për vizatime – Shkup 2011, Bienale për autor të shpërblyer. Ekspozita do të mbahet në datën 17 nëntor, 2011 (ditë e enjte) në sallonet e ekspozitës Imperial 1 dhe 2,me fillim në orën 20:00. Pjesëmarrës do të jenë 16 piktor nga Maqedonia dhe Evropa.

Similar Posts