|

Ekspozitë retrospektive e pikturave nga Metodija Ivanovski – Mende (1929 – 1995)

Të nderuar, Në Qendrën Informative Kulturore – Shkup, në sallonet Imperial 1 dhe 2, me 5 nëntor (e enjte) 2015, me fillim në orën 20:00 do të hapet ekspozitë retrospektive e pikturave nga Metodija Ivanovski – Mende (1929 – 1995)

Të nderuar,
Në Qendrën Informative Kulturore – Shkup, në sallonet Imperial 1 dhe 2, me 5 nëntor (e enjte) 2015, me fillim në orën 20:00 do të hapet ekspozitë retrospektive e pikturave nga Metodija Ivanovski – Mende (1929 – 1995)

Similar Posts