|

Ekspozitë „ Perlat e grafikёs Çeke tё shekullit tё XX“

Ju informojmё se Qendra Kulturore Informative – Shkup, nё salonin ekspozues Imperial 1, tё martёn me 12 qershor, 2012 nё ora 19:19 do tё hap ekspozitёn e grafikave tё titulluar „ Perlat e grafikёs Çeke tё shekullit tё 20-tё“

Ekspozitёn e organizon Ambasada Çeke, Ohridska banka dhe Qendra Kulurore Informative – Shkup.
Nё kёtё ekspozitё do tё prezentohen mbi 200 grafika nga 38 artistё çek.

Similar Posts