|

Ekspozitë nga Mihail Korubin

Qendra Informative – Kulturore në Shkup ka nderin dhe kënaqësinë e veçantë t’ju ftojë në ekspozitën individuale të pikturave nga Mihail Korubin, që do të mbahet në datën 20 shtator,2012 (ditë e enjte) në sallonin e ekspozitës Imperial 1 ,me fillim në orën 20:00 – 22:00. Biografia

1986 – I lindur në Shkup

2010 – Diplomoi në Fakultetin e Arteve në Shkup, në klasën e prof. Blagoja Manevski
2012 – Studimet pasdiplomike i mbaroi në klasën e prof. Blagoja Manevski
Ekspozita në grup
2010 – Toronto, galeria “ Bespala Brown”
2011 – Sofje, Forumi ndërkombëtar “Transform”
Ekspozitë individuale
2012 – Shkup, Qendra Informative Kulturore – Shkup 

Kjo është ekspozita e pare individuale e Mihail Krubinit, ku do të paraqitet me 22 punime, të punuara në teknikën vaj në pëlhurë dhe të krijuara gjatë viteve 2010 – 2012.
e-mail: contact@mihailkorubn.com

Ekspozita do të zgjasë deri me 02 tetor, 2012.

Similar Posts